parallax background
 

We geloven in magie


Ken je dat gevoel? Vlinders in je buik, muziek die je ziel raakt, de geur van nostalgie... Als dát geen magie is... wat is het dan wel? Bij Hokus Fokus geloven we dat creativiteit de mensheid naar nieuwe hoogtes brengt. “Alohamora!”

 
parallax background
 

We maken gehakt van doorsnee


“Zo, ik hoop echt dat mijn bedrijf middelmatig wordt.” Zei niemand ooit. Als je onderscheidend wil zijn, dan laat je karakter zien en kies je ervoor om samen met ons de mysteries te ontrafelen. Het is tenslotte onze core business.
 
parallax background
 

Waar we ook gaan, we nemen passie mee


We ademen video en zijn high on life. Een stelletje video-junkies, hongerig voor het volgende shot. Dus we gaan naar de filmlocatie en nemen mee: Een flinke dosis fun! Het werkt aanstekelijk en straalt af op onze video’s.
 
parallax background
 

Creativiteit


Creativiteit betekent voor ons probleemoplossing. We zien de wereld met een kinderlijke verbeelding, vervormen de realiteit, zetten het lot naar ons hand en vinden schoonheid in de eenvoud.
 
parallax background
 

Ondernemerschap


Bij de ontgroening laten we alle nieuwe medewerkers zweren bij ‘video en kapitalisme’. Nee hoor grapje (of nee toch niet). Hoe dan ook: Ons bestaansrecht is er enkel bij de gratie van bedrijven en commercie. Onze video’s moeten daarom bestendigen en bijdragen aan de groei van onze opdrachtgevers en bewaken we onze kernwaarden tot de dood ons scheidt.
 
parallax background
 

We zijn gek genoeg om te denken dat we de wereld kunnen veranderen


Het lichaam heeft restricties, en onze geest niet. We zijn een (te) gek team, prettig gestoord, met alle creatieve gevolgen van dien. En als het je niet bevalt, dan stap je maar op je bezem!
 
parallax background
 

Geluk is te vinden in groei


Als je aan jezelf werkt, dan werk je aan je omgeving. Oftewel: Om andere bedrijven te helpen groeien, moeten we zelf groeien. En daarom zoeken we geluk in persoonlijk leiderschap.
 
parallax background
 

Keepin’ it real


We zijn geen standaard bedrijf, maar wel eerlijk. We confronteren je liever met de pijnlijke waarheid, dan dat we je geruststellen met een leugen. Op deze manier houden we het écht
 
 

Veluwezoom 5
1327 AA, Almere
info@hokusfokus.nl
06 - 142 00 659