Omhoog Omlaag: Muziek video

Fully Charged is het muzieklabel van Darre van Dijk (CCCO) bij TBWA/Neboko. We delen de passie voor muziek en talentontwikkeling, iets dat perfect samenkomt bij Fully Charged. Eén van de hip-hop formaties die getekend is bij Fully Charged is FamWay en met hun nieuwe track Omhoog/Omlaag zetten ze de toon met een heerlijke zomervibe. Na het horen van de muziek bundelde een groep makers van verschillende agencies en productiehuizen hun krachten. Hokus Fokus nam de productie, camerawerk, artwork en montage voor zijn rekening.
Het thema van jaren 80 aerobics werd neergezet en gecombineerd met een verhitte battle tussen de rappers en de instructeurs. Helaas is de sex appeal van de dames net iets te hoog gegrepen voor de heren waardoor ze het moeten afleggen.
Filmen van een muziekvideo is niet onze core business. Desalniettemin is het één van de leukste dingen om te produceren. Het was dan ook echt een feestje! Jeroen pakte uit met een Arri Amira en de nieuwste primes van Carl Zeiss. We werden door Friso Tjalma verwend met Astera Tubes en uiteraard werd de set verheerlijkt met grime en een strakke styling.