fbpx
 

Vacature:
Social media & productie stagiair

                 Locatie: Almere centrum                   
Periode: 20 weken van februari 2021 t/m juli 2021 Stagevergoeding: €200,-

Wat voor soort werk ga je doen bij Hokus Fokus?

Als social media & productie stagiair ga je een brede stage in waar jij je talenten kan laten zien. Van fotografie naar productie naar video. Jij maakt alle social posts voor de interne social media’s en werkt mee aan de online campagnes die wij maken voor verschillende bedrijven en merken. Je schrijft catchy captions en bent vrij om te werken aan fotografie. Naast social media maak je ook een groot deel uit van de producties van verschillende projecten, hier neemt onze producer je mee van A – Z met het organiseren van producties. Als productie assistent help je mee tijdens producties en zoek je naar oplossingen en ondersteun je de productie.

Over Hokus Fokus

We produceren cinematische content voor merken en bedrijven. Vaak rechtstreeks, vaak via-via reclamebureaus. We staan bekend om onze filmische stijl, slimme manier van produceren en de vertaalslag naar social media marketing. Momenteel zijn er 5 personen werkzaam. Twee creatives, een producer, een cameraman en een editor.

Waarom Hokus Fokus?

Je moet je stageplek zien als een springplank naar de volgende stap in je creatieve loopbaan. Daarom zijn enkele zaken belangrijk in je keuze voor een stageplek: Kan je je ontwikkelen op creatieve disciplines die nodig zijn voor je volgende stap? Ga je toffe projecten draaien die je kan meenemen in je portfolio? Draagt het bij aan je persoonlijke ontwikkeling? Word je netwerk bekrachtigd? In een kennismakingsgesprek staan deze vragen centraal om te onderzoeken of er een match is.

Stuur je cv, motivatie en mooiste social content naar erwin@hokusfokus.nl