fbpx
 

Vacature: Video editing stagiair

                 Locatie: Almere centrum                   
Periode: 20 weken van februari 2021 t/m juli 2021 Stagevergoeding: €200,-

Wat voor soort werk ga je doen bij Hokus Fokus?

Als video editing stagiair krijg je veel creatieve vrijheid. Bij sommige projecten neem je de leiding van A tot Z, bij andere projecten word je ingezet om alleen te spotten of een hermontage te maken. Ook zijn er veel interne projecten zoals showreels en case-video’s waar je voor zal worden ingezet. Heb je ook ambitie om mee te gaan op set? Maak dit kenbaar in je sollicitatie, dan gaan we samen de mogelijkheden bekijken.

Over Hokus Fokus

We produceren cinematische content voor merken en bedrijven. Vaak rechtstreeks, vaak via-via reclamebureaus. We staan bekend om onze filmische stijl, slimme manier van produceren en de vertaalslag naar social media marketing. Momenteel zijn er 5 personen werkzaam. Twee creatives, een producer, een cameraman en een editor.

Waarom Hokus Fokus?

Je moet je stageplek zien als een springplank naar de volgende stap in je creatieve loopbaan. Daarom zijn enkele zaken belangrijk in je keuze voor een stageplek: Kan je je ontwikkelen op creatieve disciplines die nodig zijn voor je volgende stap? Ga je toffe projecten draaien die je kan meenemen in je portfolio? Draagt het bij aan je persoonlijke ontwikkeling? Word je netwerk bekrachtigd? In een kennismakingsgesprek staan deze vragen centraal om te onderzoeken of er een match is.

Stuur je cv, motivatie en portfolio naar erwin@hokusfokus.nl